07-04-2022

Kandıra MYO'da 'Kariyer Günleri' düzenlendi

Kocaeli Üniversitesi Kandıra MYO bünyesinde, 30-31 Mart tarihlerinde Kariyer Günleri düzenlendi.

Seminer, panel etkinlikleri ve satranç turnuvası, 'emek' konulu fotoğraf, 'covid 19 ve eğitim' konulu afiş ve CV hazırlama yarışmaları ile öğrenciler hem akademik hem de kültürel etkinliklere katılarak, kişisel gelişimleri için kendilerini ifade etme şansını yakaladılar.

Üç program için hazırlanan eş zamanlı akademik etkinliklerde iki gün boyunca, sektörden katılımcılar, öğrencilere bilgi paylaşımında bulundular ve iş başvuru taleplerini aldılar.

Okul Müdürü Dr.Öğr.Üyesi Nilay KARASAKAL tarafından, katılımcılar Ömer Faruk SINGIN(Emekli Garanti BBVA Şube Müdürü), Serap Şahin DURAK(Türkiye Halkla İlişkiler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi), Ayla ÖÇBE(İnsan Kaynakları Yöneticisi), Sevda ALTUNDAL(KOÜ Hastanesi Halkla İlişkiler Sorumlusu), Alper OTURAKLI(Aegon Emeklilik ve Hayat A:Ş: Genel Müdür Yrd.) ve Arzu GÖKHAN'a (Birikim Pilleri Pazarlama Müdürü) teşekkür belgesi ve yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere belge ve ödül verilerek, etkinlik tamamlandı.