Haberler

Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

07-04-2022

İzmit MYO'dan kariyer konferansı

Kocaeli Üniversitesi İzmit Meslek Yüksekokulu Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümü “Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Programı” 1. ve 2. Sınıf öğrencilerine Kariyer Planlama Dersi ile Bölüm Eğitim-Öğretim Faaliyetleri kapsamında konferans düzenledi.

 

Yalova Atatürk Bahçe Kültürleri Araştırma Enstitüsü Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Bölüm Başkanı Zir. Müh. Ahmet TINMAZ, Hersek Lagünü ve Doğa Eğitim ve Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Bahçesi Müdürü Zir. Teknikeri Mustafa SARIGÜL ve Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Fide Üreticisi Zir. Müh. Lütfü Kil tarafından “Tıbbi ve Aromatik Bitkilerde Girişimcilik Potansiyeli” konulu bir konferans verildi.

 

Söz konusu konferansa katılan öğrencilerimiz mezuniyet sonrası mesleklerinde neler yapabilecekleri ve de kendi işlerini kurma konusunda mesleki deneyimleri öğrenerek bilgi sahibi olma fırsatını bulmuşlardır. Konferans Bölüm Başkanı Doç. Dr. Funda DÖKMEN, Bölüm Başkan Yardımcıları Öğr. Gör. Dr. Bahar AYDIN CAN ve Öğr. Gör. Dr. Mine Nazan KERİMAK ÖNER, Bölüm öğretim üyesi Doç. Dr. Halil SAMET, Öğr. Gör. Dr. Onur CAN, Öğr. Gör. Serenad OTAR ve Ziraat Fakültesi Tarım Ekonomisi Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ehlinaz TORUN KAYABAŞI ile tüm bölüm öğrencileri tarafından ilgiyle izlendi.

İLETİŞİM/ADRES

+90 (262) 303 10 43

+90 (262) 303 10 43

kouhalk@gmail.com, halk@kocaeli.edu.tr

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi

Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi

41001, İzmit/KOCAELi