Haberler

Basın ve Halkla İlişkiler /

09-06-2022

Turizm Fakültesi Mezuniyet Töreni

Kocaeli Üniversitesi Turizm Fakültesi'nin 2021-2022 Akademik Yılı 04.06.2022 tarihli mezuniyet töreni, Kartepe Park Otel’de bulunan Mavi Salon’da gerçekleştirildi.

 

Turizm Fakültesi mezuniyet törenine Kocaeli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Emrah Özkul, İl Kültür ve Turizm müdürü Fatih Taşdelen, Kocaeli Üniversitesi Devlet Konservatuarı Müdürü Prof. Dr. Enver Mete Aslan, bölüm başkanları, akademik ve idari personelin yanı sıra mezun öğrenciler ve aileleri katıldı.

 

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan törenin açılış konuşmasında öğrencilere başarı dileklerinde bulunan Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Emrah Özkul’un ardından protokol katılımcıları da konuşma gerçekleştirdi. Gastronomi ve Mutfak Sanatları öğrencisi ve fakülte birincisi Sena Çengelköy, öğrenciler adına konuşmasını sundu.

 

Mezuniyet heyecanının yaşandığı törende, dereceye giren öğrencilere plaket verildi. Mezuniyet kütüğüne 2020-2021 fakülte birincisi Elif Betül Kılıç ile 2021-2022 fakülte birincisi Sena Çengelköy’ün isimlerinin işlenmesinden sonra, öğrencilere mezuniyet belgeleri verildi. Törenin son kısmında gerçekleşen kep atma seremonisinin ardından Turizm Fakültesi bahçesinde öğrencilere ve velilere Gastronomi ve Mutfak Sanatları öğrencilerinin hazırladığı ikramlıklar sunuldu. Fakülte bahçesine Kartepe Belediyesi tarafından kurulan sahnede Turizm Fakültesi araştırma görevlileri Sarp Tahsin Kumlu ve Yaşar Mert Demiral tarafından sunulan canlı müzik ile öğrenciler ve veliler renkli anlar yaşadı.

İLETİŞİM/ADRES

+90 (262) 303 10 43

+90 (262) 303 10 43

kouhalk@gmail.com, halk@kocaeli.edu.tr

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi

Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi

41001, İzmit/KOCAELi