Haberler

Basın ve Halkla İlişkiler /

06-06-2022

Teknoloji Fakültesi Mezuniyet Töreni

Kocaeli Üniversitesi Teknoloji Fakültesi'nin 2021-2022 Akademik Yılı mezuniyet töreni bugün (06.06.2022) Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi.

 

Teknoloji Fakültesi mezuniyet törenine Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nilgün Fığlalı, Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Yıldırım, dekan yardımcıları, akademisyenler, sektör temsilcileri ile mezun öğrenciler ve aileleri katıldı.

 

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan törenin açılış konuşmalarında Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Yıldırım mezun olan öğrencilere gelecek hedeflerinde başarılar diledi. Öğrenciler adına ise fakülte birincisi Mert Mahanoğlu teşekkür konuşmalarını gerçekleştirdi.

 

Fakültede dereceye girenlere, Fakülteye destek sağlayan sektör temsilcilerine, proje geliştirerek başarı sağlayan öğrencilere ve bölümlerinde dereceye giren öğrencilere teşekkür belgeleri ve hediyeleri takdim edilen törende Otomotiv Mühendisliği, Enerji Sistemleri Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği ve Biyomedikal Mühendisliği bölümlerinden 350 öğrenci mezuniyet heyecanı yaşadı. Mezun olan öğrenciler anı belgelerini öğretim elemanlarından teslim alırken tören, öğrencilerin kep atması ile sona erdi.

İLETİŞİM/ADRES

+90 (262) 303 10 43

+90 (262) 303 10 43

kouhalk@gmail.com, halk@kocaeli.edu.tr

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi

Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi

41001, İzmit/KOCAELi