Basın ve Halkla İlişkiler /

15-06-2022

Spor Bilimleri Fakültesi Mezuniyet Töreni

Kocaeli Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'nin 2021-2022 Akademik Yılı mezuniyet töreni Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Spor Bilimleri Fakültesi mezuniyet törenine Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakan Demir, akademik ve idari personel yanı sıra mezun öğrenciler ve aileleri katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan törenin açılış konuşmalarında Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakan Demir, mezun olan öğrencilere gelecek hedeflerinde başarılar diledi. Öğrenciler adına ise bölüm birincileri teşekkür konuşmalarını gerçekleştirdi.

Antrenörlük Eğitimi, Rekreasyon, Spor Yöneticiliği ile Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği bölümlerinden 340 öğrencinin mezuniyet heyecanı yaşadığı tören, kep atılması ile sona erdi.