Basın ve Halkla İlişkiler /

01-06-2022

Sağlık Bilimleri Fakültesi Mezuniyet Töreni

Kocaeli Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi'nin 2021-2022 Akademik Yılı mezuniyet töreni bugün (31.05.2022) Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Sağlık Bilimleri Fakültesi mezuniyet törenine Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ercüment Çiftçi, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Görkem Aksu, Kocaeli Üniversitesi Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Gonca İlter, dekan yardımcıları, bölüm başkanları, akademik ve idari personel yanı sıra mezun öğrenciler ve aileleri katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan törenin açılış konuşmalarında Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ercüment Çiftçi ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Görkem Aksu mezun olan öğrencilere gelecek hedeflerinde başarılar dilediler. Öğrenciler adına ise Hemşirelik Bölümü'nden Gülcan Yılmaz, Ebelik Bölümü'nden Dilan Mama ve Sosyal Hizmet Bölümü'nden Betül Arslan teşekkür konuşmalarını gerçekleştirdi.

230 öğrencinin mezuniyet heyecanı yaşadığı törende, mezun öğrenciler, mesleki yeminlerinin ardından, hep birlikte kep attı.