Haberler

Basın ve Halkla İlişkiler /

08-06-2022

Hereke Ömer İsmet Uzunyol Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni

Kocaeli Üniversitesi Hereke Ömer İsmet Uzunyol Meslek Yüksekokulu’nun 2021-2022 Akademik Yılı mezuniyet töreni Hereke Marshall Yerleşkesinde 06.06.2022 tarihinde gerçekleştirildi.

 

Bu yıl 27. dönem mezunlarını veren Hereke Ömer İsmet Uzunyol Meslek Yüksekokulu’nun mezuniyet törenine Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nilgün FIĞLALI Körfez Kaymakamı Gürsoy Osman BİLGİN, Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Faruk DENLİ, Körfez Emniyet Müdürü Ahmet Zihni MANAP, Körfez Jandarma Komutanı Hüseyin ERASLAN, Körfez Cumhuriyet Baş Savcısı Ali Mesut KAVAK, Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürü Sergülen KURT, Hereke Asım Kocabıyık Meslek Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Mücahit OPAN, Sektör Temsilcileri, akademik ve idari personel yanı sıra mezun öğrenciler ve aileleri katıldı.

 

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan törenin açılış konuşmasını Hereke Ömer İsmet Uzunyol Meslek Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Elif ÖĞÜT gerçekleştirdi.  Öğrenciler adına konuşmayı Cengiz Yağmur yaptı. Daha sonra Dereceye giren Öğrencilerimize Körfez Kaymakamı Gürsoy Osman BİLGİN, Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Faruk DENLİ, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nilgün FIĞLALI tarafından hediyeleri ve başarı belgeleri taktim edildi.

 

Hereke Ömer İsmet Uzunyol Meslek Yüksekokulu, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Dış Ticaret, Finans Bankacılık ve Sigortacılık, Görsel, İşitsel Teknikler ve Medya Yapımcılığı, Muhasebe ve Vergi, Mülkiyet Koruma ve Güvenlik, Yönetim Organizasyon Bölümlerinden Mezun olan 750 öğrenciye anı belgeleri Bölüm Öğretim elemanları tarafından verilmiş olup, öğrencilerin kep atması daha sonra misafirlere mezuniyet pilavı ikramı ve müzikli eğlence ile mezuniyet töreni sona ermiştir.

İLETİŞİM/ADRES

+90 (262) 303 10 43

+90 (262) 303 10 43

kouhalk@gmail.com, halk@kocaeli.edu.tr

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi

Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi

41001, İzmit/KOCAELi