Haberler

Basın ve Halkla İlişkiler /

23-06-2022

Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Mezuniyet Töreni

Kocaeli Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi 2021-2022 Akademik Yılı mezuniyet töreni bugün (23.06.2022) Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi.

 

Mimarlık ve Tasarım Fakültesi'nin mezuniyet törenine, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Oya Şenyurt, KOÜ Genel Sekreteri Doç. Dr. Mustafa Eren, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Kurucu Dekanı Prof. Dr. Kamuran Öztekin, KBB Başkanvekili Yaşar Çakmak, İzmit Belediyesi Koordinatörü Hakan Yalçın, İzmit Belediyesi Basın Danışmanı Cem Şakoğlu, akademik ve idari personelin yanı sıra mezun öğrenciler ve aileleri katıldı.

 

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan törenin açılış konuşmasında Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Oya Şenyurt, Kurucu Dekan Prof. Dr. Kamuran Öztekin ve KBB Başkanvekili Yaşar Çakmak mezun olan öğrencilere gelecek hedeflerinde başarılar diledi. Öğrenciler adına ise İç Mimarlık Bölümü'nden Duygu Demirbaş, Mimarlık Bölümü'nden ise Rahime Göktürk teşekkür konuşması gerçekleştirdiler.

 

İç Mimarlık ve Mimarlık Bölümlerinden 340 öğrencinin mezuniyet heyecanı yaşadığı törende, mezun olan öğrencilere anı belgelerini Dekan Prof. Dr. Oya Şenyurt’tan aldı. Tören, öğrencilerin kep atması ile sona erdi.

İLETİŞİM/ADRES

+90 (262) 303 10 43

+90 (262) 303 10 43

kouhalk@gmail.com, halk@kocaeli.edu.tr

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi

Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi

41001, İzmit/KOCAELi