Basın ve Halkla İlişkiler /

06-06-2022

Kartepe Turizm Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni

Kocaeli Üniversitesi Kartepe Turizm Meslek Yüksekokulu 2021-2022 Akademik Yılı mezuniyet töreni (03.06.2022) Kartepe Park Otel’de düzenlendi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törene Kartepe Belediye Başkanı Av. Mustafa Kocaman,  Kartepe Turizm MYO Müdürü Doç. Dr. Bilsen Bilgili, Kocaeli İl Kültür Turizm Müdürü Fatih Taşdelen, Kartepe Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürü Hacı Ağdaş, akademik ve idari personelin yanı sıra mezun öğrenciler ve aileleri katıldı.

Tören açılış konuşmalarında Kartepe Belediye Başkanı Av. Mustafa Kocaman ve  Kartepe Turizm MYO Müdürü Doç. Dr. Bilsen Bilgili mezun olan öğrencilere gelecek hedeflerinde başarılar dilediier.

Seyahat, Turizm ve Eğlence Hizmetleri Bölümü ile Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü’nden 150 öğrencinin mezun olduğu törende mezun olan öğrenciler anı belgelerini öğretim elemanlarından teslim aldı. Tören, öğrencilerin kep atması ile sona erdi.