Haberler

Basın ve Halkla İlişkiler /

14-06-2022

Kandıra Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni

Kocaeli Üniversitesi Kandıra Meslek Yüksekokulu'nun 2021-2022 Akademik Yılı mezuniyet töreni Prof. Dr. Turan Güneş Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

 

Kandıra MYO'nun mezuniyet törenine MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Nilay Karasakal, Kandıra Kaymakamı Mehmet Ünal, Belediye Kandıra Belediyesi Başkan Yardımcısı İsmail Akalın, İlçe Askerlik Şube Başkanı Barış Bektaş, İlçe Milli Eğitim Şb. Md. İsa Ekiz, Nüfus Md. Dursun Kaya Bıyıkçı, Mal Müdürü Mustafa Ergül, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Damla Tosun, Vakıf Müdürü Aynur Güldiken Sarıışık, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Sevim Deren, akademik ve idari personelin yanı sıra mezun öğrenciler ve aileleri katıldı.

 

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan törenin açılış konuşmalarında MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Nilay Karasakal mezun olan öğrencilere gelecek hedeflerinde başarılar diledi. Öğrenciler adına ise Fatmanur Şentürk duygularını aktaran bir konuşma gerçekleştirdi.

 

Yönetim ve Organizasyon, Pazarlama ve Reklamcılık ve Finans, Bankacılık ve Sigortacılık bölümlerinden toplam 323 öğrencinin mezuniyet heyecanı yaşadığı törende, bölümlerinde dereceye giren öğrencilere plaketlerini protokol üyeleri takdim etti. Tören, öğrencilerin birlikte kep atması ile sona erdi.

İLETİŞİM/ADRES

+90 (262) 303 10 43

+90 (262) 303 10 43

kouhalk@gmail.com, halk@kocaeli.edu.tr

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi

Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi

41001, İzmit/KOCAELi