Basın ve Halkla İlişkiler /

08-06-2022

İşletme Fakültesi Mezuniyet Töreni

Kocaeli Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin 2021-2022 Akademik Yılı mezuniyet töreni bugün (08.06.2022) Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi.

İşletme Fakültesi mezuniyet törenine Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Küçük, İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muhsin Halis, Genel Sekreter Doç. Dr. Mustafa Eren, akademik ve idari personel yanı sıra mezun öğrenciler ve aileleri katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan törenin açılış konuşmalarında Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Küçük ve İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muhsin Halis mezun olan öğrencilere gelecek hedeflerinde başarılar dilediler. Öğrenciler adına ise Selçuk Tur ile Evrim Saribal teşekkür konuşmalarını gerçekleştirdi.

İşletme bölümünden 200 öğrencinin mezuniyet heyecanı yaşadığı törende, mezun öğrenciler anı belgelerini öğretim elemanlarından alırken tören, öğrencilerin birlikte kep atması ile sona erdi.