Haberler

Basın ve Halkla İlişkiler /

13-06-2022

İlahiyat Fakültesi Mezuniyet Töreni

Kocaeli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nin 2021-2022 Akademik Yılı mezuniyet töreni Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi.

 

İlahiyat Fakültesi mezuniyet törenine Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Küçük, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah Kahraman, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Yaşar Çakmak, İl Müftüsü Sinan Cihan, İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Elif Çelebi Öncü, Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Recep Tarı, KOÜ Genel Sekreteri Doç. Dr. Mustafa Eren, akademik ve idari personel yanı sıra mezun öğrenciler ve aileleri katıldı.

 

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan törende Kur'an-ı Kerim tilaveti yapıldı. Açılış konuşmalarında ise Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Küçük, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah Kahraman, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Yaşar Çakmak, İl Müftüsü Sinan Cihan ve İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen mezun olan öğrencilere gelecek hedeflerinde başarılar diledi. Öğrenciler adına ise Veysel Cuşkun ile Emine Özen teşekkür konuşması gerçekleştirdi.

 

Pandemi nedeniyle geçmiş dönemlerde mezuniyet heyecanı yaşayamayan mezun öğrencilerin de katıldığı törende; 400 öğrenci mezuniyet sevinci yaşarken, mezun öğrenciler anı belgelerini öğretim elemanlarından aldı. Tören, öğrencilerin birlikte kep atması ile sona erdi.

İLETİŞİM/ADRES

+90 (262) 303 10 43

+90 (262) 303 10 43

kouhalk@gmail.com, halk@kocaeli.edu.tr

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi

Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi

41001, İzmit/KOCAELi