Basın ve Halkla İlişkiler /

30-06-2022

Hukuk Fakültesi Mezuniyet Töreni

Kocaeli Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nin 2021-2022 Akademik Yılı mezuniyet töreni Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Hukuk Fakültesi mezuniyet törenine Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Küçük, Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Habip Korkmaz, Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bayram Keskin, akademik ve idari personel yanı sıra mezun öğrenciler ve aileleri katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan törenin açılış konuşmalarında Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Oğuzhan Bekir Keskin mezun olan öğrencilere gelecek hedeflerinde başarılar dilediler. Öğrenciler adına ise Muhammed Semih Çelik teşekkür konuşmalarını gerçekleştirdi.

500 öğrencinin mezuniyet heyecanı yaşadığı törende, mezun olan öğrenciler anı belgelerini öğretim elemanlarından teslim aldı. Tören, öğrencilerin kep atması ile sona erdi.