Basın ve Halkla İlişkiler /

15-06-2022

Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Mezuniyet Töreni

Kocaeli Üniversitesi Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi 2021-2022 Akademik Yılı mezuniyet töreni bugün (15.06.2022) Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi'nin mezuniyet törenine, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nilgün Fığlalı, Dekan Prof. Dr. Oğuzhan Urhan, akademik ve idari personelin yanı sıra mezun öğrenciler ve aileleri katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan törenin açılış konuşmalarında Dekan Prof. Dr. Oğuzhan Urhan, mezun olan öğrencilere gelecek hedeflerinde başarılar dilediler. Öğrenciler adına ise Ahmet Burak Arabacı teşekkür konuşmasını gerçekleştirdi.

Havacılık Elektrik ve Elektroniği, Havacılık Yönetimi, Uçak Gövde ve Motor Bakımı bölümlerinden toplam 243 öğrencinin mezuniyet heyecanı yaşadığı törende, mezun öğrenciler anı belgelerini öğretim elemanlarından aldı. Tören, öğrencilerin birlikte kep atması ile sona erdi.