Haberler

Basın ve Halkla İlişkiler /

28-06-2022

Eğitim Fakültesi Mezuniyet Töreni

Kocaeli Üniversitesi Eğitim Fakültesi 2021-2022 Akademik Yılı mezuniyet töreni bugün (28.06.2022) Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi.

 

Eğitim Fakültesi'nin mezuniyet törenine Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Küçük, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Elif Çelebi Öncü, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Elşen Veli, Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Yıldırım, Eğitim Fakültesi Kurucu Dekanı Prof. Dr. Servettin Bilir, akademik ve idari personelin yanı sıra mezun öğrenciler ve aileleri katıldı.

 

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan törenin açılış konuşmasında Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Küçük, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Elif Çelebi Öncü mezun olan öğrencilere gelecek hedeflerinde başarılar diledi. Öğrenciler adına ise Neslihan Sülahi ile Melek Çay teşekkür konuşması gerçekleştirdiler.

 

Türkçe Öğretmenliği, Fen Bilgisi Öğretmenliği, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Öğretmenliği, Sınıf Öğretmenliği, İlköğretim Matematiği Öğretmenliği, İngilizce Öğretmenliği, Okul Öncesi Öğretmenliği ile Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği bölümlerinden 550 öğrencinin mezuniyet heyecanı yaşadığı törende, dereceye giren öğrencilere teşekkür belgeleri takdim edildi. Törende mezun olan öğrenciler anı belgelerini öğretim elemanlarından teslim aldı. Tören, öğretmen andının okunmasının ardından öğrencilerin kep atması ile sona erdi.

İLETİŞİM/ADRES

+90 (262) 303 10 43

+90 (262) 303 10 43

kouhalk@gmail.com, halk@kocaeli.edu.tr

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi

Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi

41001, İzmit/KOCAELi