Basın ve Halkla İlişkiler /

20-06-2022

Diş Hekimliği Fakültesi Mezuniyet Töreni

Kocaeli Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi 2021-2022 Akademik Yılı mezuniyet töreni bugün (20.06.2022) Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Diş Hekimliği Fakültesi'nin mezuniyet törenine Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Emre Özel, Genel Sekreter Doç. Dr. Mustafa Eren, akademik ve idari personelin yanı sıra mezun öğrenciler ve aileleri katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan törenin açılış konuşmasında Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Emre Özel mezun olan öğrencilere gelecek hedeflerinde başarılar diledi. Öğrenciler adına ise Özlem Su Kaya teşekkür konuşması gerçekleştirdi.

90 öğrencinin mezuniyet heyecanı yaşadığı törende, mezun öğrenciler anı belgelerini öğretim elemanlarından aldı. Dekan Prof. Dr. Emre Özel'in, mezun öğrencilere yemin ettirdiği tören, öğrencilerin kep atması ile sona erdi.