Haberler

Basın ve Halkla İlişkiler /

28-06-2022

DİLMER’de mezuniyet sevinci yaşandı

Kocaeli Üniversitesi Dil Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi'nde (DİLMER) Türkçe eğitimi gören uluslararası öğrencilerin mezuniyet töreni gerçekleştirildi.

 

Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Konferans salonunda düzenlenen törende, 120 uluslararası öğrenci aldıkları sertifikalarla mezuniyet sevinci yaşadılar. Törene; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Küçük, Genel Sekreter Doç. Dr. Mustafa Eren, DİLMER Müdürü Doç. Dr. Dilek Fidan, Kartepe Atçılık MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Erdener Balıkçı, DİLMER Müdür yardımcıları, Büyükşehir Belediye temsilcileri, DİLMER eğitmenleri ile birlikte üniversitemizde öğrenim gören ve aldıkları Türkçe eğitimiyle DİLMER’den mezun olan uluslararası öğrencilerimiz katıldı.

 

Selamlama konuşmalarıyla başlayan törende, uluslararası öğrenciler Türkçe şarkılar seslendirdi ve şiirler okudu. Yöresel danslar ve gösterilerin de sergilendiği törende, uluslararası öğrencilere sertifikaları verilirken, öğrencilerin Türkçe eğitimine katkı sunan eğitmenlere de teşekkür belgeleri takdim edildi. Aile fotoğrafının çekilmesi ardından, sosyal tesisler kardelen salonunda öğrenciler için eğlence düzenlendi.

İLETİŞİM/ADRES

+90 (262) 303 10 43

+90 (262) 303 10 43

kouhalk@gmail.com, halk@kocaeli.edu.tr

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi

Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi

41001, İzmit/KOCAELi