Basın ve Halkla İlişkiler /

20-06-2022

Değirmendere Ali Özbay Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni

Kocaeli Üniversitesi Değirmendere Ali Özbay Meslek Yüksekokulu 2021-2022 Akademik Yılı mezuniyet töreni 16.06.2022 tarihinde Değirmendere yerleşkesinde gerçekleştirildi.

Değirmendere Ali Özbay Meslek Yüksekokulu’nun mezuniyet törenine Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Kocaeli Üniversitesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Mustafa Eren, Okul Müdürü Doç. Dr. Mine Can, akademik ve idari personelin yanı sıra mezun öğrenciler ve aileleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan törende mezun öğrenciler adına Özlem Akyürek bir teşekkür konuşması yaptı. Açılış konuşmasında mezun öğrencilere başarı dileğinde bulunan Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mine Can’ın ardından protokol katılımcıları da konuşma gerçekleştirdi. 2019-2020, 2020-2021 ve 2021-2022 Akademik yıllarında Okul birincisi olan öğrencilere plaketlerinin takdim edildi. Öğrencilere anı belgelerinin verilmesi ve kep atma seremonisi ile tören sona erdi.

Mezuniyet töreni öncesi ayrıca Değirmendere Ali Özbay Meslek Yüksekokulu Kuyumculuk ve Takı Tasarımı Programı ile Seramik-Cam Tasarımı Programı öğrencilerinin atölye çalışmalarından oluşan “Yıl Sonu Öğrenci Sergisi”nin açılışı Protokol tarafından gerçekleştirildi.