Haberler

Basın ve Halkla İlişkiler /

08-06-2022

Hereke Asım Kocabıyık Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni

Kocaeli Üniversitesi Hereke Asım Kocabıyık Meslek Yüksekokulu 2021-2022 Akademik Yılı mezuniyet töreni Hereke Kültür Merkezi’nde düzenlendi.

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törene Hereke Ömer İsmet Uzunyol Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Elif Öğüt, Borusan Kocabıyık Vakfı adına Eğitim Danışmanı Prof. Dr. Abdurrahim Korukçu, akademik ve idari personelin yanı sıra mezun öğrenciler ve aileleri katıldı.

 

Tören açılış konuşmalarında Hereke Asım Kocabıyık Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mücahit Opan mezun olan öğrencilere gelecek hedeflerinde başarılar dilediler. Öğrenciler adına Samet Çebi duygularını aktaran bir konuşma gerçekleştirdi.

 

Boya Teknolojisi, Çevre Temizliği ve Denetimi, Elektronik Teknolojisi, İnşaat Teknolojisi, Kozmetik Teknolojisi, Makine, Mekatronik, Metalurji ve Tekstil Teknolojisi programlarımızdan mezun olan öğrencilerimizden dereceye girenlere Borusan Kocabıyık Vakfının ödüllerini Prof. Dr. Abdurrahim Korukçu takdim etti.

 

Programlarda dereceye giren öğrencilere de ödül verilen törende, mezun olan öğrenciler anı belgelerini bölüm öğretim elemanlarından teslim aldı. Tören, öğrencilerin kep atması ile sona erdi.

İLETİŞİM/ADRES

+90 (262) 303 10 43

+90 (262) 303 10 43

kouhalk@gmail.com, halk@kocaeli.edu.tr

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi

Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi

41001, İzmit/KOCAELi