27-05-2022

KOÜ’de 3-7 Yaş Çocuklar İçin Robotlarla Güçlendirilmiş Uzaktan Eğitim Modeli Erasmus+ Projesi açılış toplantısı yapıldı

Kocaeli Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Tuğba Konaklı’nın koordinatörlüğünü yaptığı Erasmus+ projesinin “Distance Learning Model Reinforced with Robotics for 3-7 Years Old Children” açılış toplantısı 12-13 Mayıs tarihlerinde Kocaeli Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Biriminde gerçekleştirildi.

Doç. Dr. Tuğba Konaklı’nın açılış konulmasının ardından proje ortakları, Early Years (İrlanda Erken .Çocukluk Eğitim Kurumu) Instituto Politecnico De Viseu (Viseu Politeknik Ensititüsü, Portekiz), Mellis Ed.Tech. (Mellis Eğitim Teknoloji Şirketi), Scuola di Robotica (İtalya Robotik Okulu), University of Latvia (Letonya Üniversitesi) kurumlarını tanıtan sunumlarını gerçekleştirdiler.