27-05-2022

Su Kaynakları Yönetimi, Sulama ve Tarımsal Üretim Planlamaları Konferansı

Kocaeli Üniversitesi İzmit MYO Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümü “Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Programı” 1. ve 2. Sınıf öğrencilerine, Ankara Üniversitesi Su Yönetimi Enstitüsü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yeşim Ahi tarafından “Su Kaynakları Yönetimi, Sulama ve Tarımsal Üretim Planlamaları” konularında konferans verildi.

Prof. Ahi öğrencilerimizle paylaşmışlardır. Söz konusu konferansa katılan öğrencilerimiz mezuniyet sonrası mesleklerinde neler yapabilecekleri ve de kendi işlerini kurma konusunda mesleki deneyimleri öğrenerek bilgi sahibi olma fırsatını buldular. Akademik ve iş yaşamına dair deneyimlerini ve başarı öykülerini de öğrencilerle paylaşan Prof. Dr. Yeşim Ahi’nin konferansı; Bölüm Başkanı Doç. Dr. Funda Dökmen, Bölüm Başkan Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Bahar Aydın Can,  Öğr. Gör. Dr. Onur Can, Bölüm Öğr. elemanları ve bölüm öğrencileri tarafından ilgiyle izlendi.