27-05-2022

Turizm öğrencilerine motivasyon etkinliği

Kocaeli Üniversitesi Kartepe Turizm MYO girişimiyle, Turizm Fakültesi ve MYO öğrencilerine sınav haftası motivasyonu amaçlı Kartepe Belediyesi tarafından etkinlik düzenlendi.

Yiyecek-içecek ikramını da içeren etkinlikte doyasıya eğlenen öğrenciler, sınav haftasına motive bir şekilde girdi. 26 Mayıs’ta gerçekleştirilen motivasyon etkinliği kapsamında Kartepe Turizm MYO Müdürü Doç. Dr. Bilsen Bilgili, Kartepe Belediyesi Başkanı Mustafa Kocaman başta olmak üzere, Kartepe Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Hacı Ağdaş'ın yönetiminde Gençlik Hizmetleri Birim Sorumlusu Yasemin Hande Müştak, Eğitim Sorumlusu Beytullah Karar, Spor Hizmetleri Birim Sorumlusu Şeref Akbalık ve ekiplerine bu anlamlı etkinlik için teşekkür etti.