Haberler

Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

20-05-2022

Üniversitemizde Hemşirelik Haftası kutlandı

Kocaeli Üniversitesi’nde 2-18 Mayıs Dünya Hemşireler haftası nedeniyle program düzenlendi. Kocaeli üniversitesi Hastanesi konferans salonunda düzenlenen programa Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ercüment Çiftçi, Başhekim Prof. Dr. N. Zafer Cantürk, Kocaeli Üniversitesi Sağlık bilimleri Fakültesi  Dekanı ve Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. M. Görkem Aksu, Hastane müdürleri, Öğretim üyeleri, hemşireler ve çok sayıda çalışan katıldı.

 

Saygı  duruşu ve istiklal marşı ile başlayan programın açılış konuşmalarını; Sağlık Bakım Hizmetleri ve Kalite Müdürü Uzman Gonca İlter, Kocaeli Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. N. Zafer Cantürk ve Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü yaptı. Açılış konuşmaları ardından hemşirelerin rol aldığı ‘’Bizim Mesleğimiz’’ adlı video gösterimi yapıldı.

 

Program kapsamında; Hastane eğitim hemşiresi Uzm. Fatma Üstün ‘’Bilgi güvenliği ve sosyal medya kullanımı’’ adlı bir seminer verdi. Programda ayrıca onkoloji hemşiresi Miraç Yıldırım Çakar, Diyabet eğitim hemşiresi Yasemin Deniz ile Pediatri hemşiresi Emine Yıldız müzik dinletisi sundu. Program sonunda teşekkür belgesi ve çiçek takdimi edildi.

İLETİŞİM/ADRES

+90 (262) 303 10 43

+90 (262) 303 10 43

kouhalk@gmail.com, halk@kocaeli.edu.tr

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi

Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi

41001, İzmit/KOCAELi