Haberler

Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

18-05-2022

DK Oda Orkestrası Konseri

Kocaeli Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Oda Orkestrası, Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi'nde konser verdi.

 

Kocaeli Üniversitesi Bahar Şenlikleri kapsamında düzenlenen konsere Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Kocaeli Baro Başkanı Av. Bahar Gültekin Candemir, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ercüment Çiftçi, Prof. Dr. Nilgün Fığlalı, Genel Sekreter Doç. Dr. Mustafa Eren, Devlet Konservatuvarı Müdürü Doç. Dr. Mete Aslan, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakan Demir, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Emrah Özkul, akademisyenler, öğrenciler ve sanatseverler ilgi gösterdi.

 

Doç. Dr. Revnak Yengi’nin şefliğini üstlendiği ve Kocaeli Üniversitesi Devlet Konservatuvarı öğrencilerinden oluşan DK Oda Orkestrasında; Kemanda Pınar Şahlan, Mushap Çağrı Türk, Yağmur Çınar, Salim Cahit Öztürk, Umut Deniz Sipahioğlu, Kaya Hasırcıoğlu ve Enes Berk El, Viyolada Başak Dila Candaş ve Levent Ege Çakmak, Çelloda Ecem Su Yılmaz, Yağmur Yapıcıoğlu, Özüm Bade Sayan ve Eda Aslan, Kontrbasta Nil Yanık Yaman, Flütte Busenur Elma, Selin Sude Yurt, Cansu Deniz Yolcu, Ada Ceylan ve Ceylin Ceylan, Klarnette Sıla Samur ve Feyza Yürümez yer aldı.

 

Beethoven ile Tchaikovsky’nin eserlerini sanatseverlerle buluşturan DK Oda Orkestrasının konseri büyük beğeni topladı. Konser sonunda Şef Doç. Dr. Revnak Yengi’ye çiçek takdim eden Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü, ruhumuzu dinlendiren böylesine güzel bir konseri sundukları için teşekkür etti.

İLETİŞİM/ADRES

+90 (262) 303 10 43

+90 (262) 303 10 43

kouhalk@gmail.com, halk@kocaeli.edu.tr

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi

Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi

41001, İzmit/KOCAELi