Haberler

Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

16-05-2022

Gastronomi öğrencileri kupalarını Rektörümüze takdim ettiler

Kocaeli Üniversitesi Turizm Fakültesi öğrencileri, Anadolu’nun Mirası Soframda adlı yarışmada aldıkları kupayı, Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü'ye takdim etti.

 

Anadolu’nun Mirası Soframda yarışmasına katılan öğrencilerden Ayhan Işıkoğlu, Uhud Tarım , Sena Çengelköy, Emircan Sarıkaya, Nezihe Büşra Çayır ve Seval Palabaş ile birlikte Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Emrah Özkul, Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Dilek Dülger Altıner,  Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Başkanı Doç. Dr. Selda Uca ile Öğr. Gör. Dr. Alican Akçiçek, Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü'yü ziyaret ettiler.

 

İlimizin yöresel yemekleriyle yarışmaya katılan öğrencilerimiz 'Tatlı' kategorisinde "Otur Fatma” isimli tatlıyla birinci oldukları kupayı ve yaptıkları tatlıyı Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü'ye takdim ettiler. Öğrencilerin yapmış olduğu tatlıyı oldukça beğenen Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü, öğrencilerden tatlı ve isminin hikayesi ile ilgili bilgi aldı. Öğrencilerimizi, Turizm Fakültesi Dekanını ve öğretim elemanlarını tebrik eden Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü, başarılarının devamını diledi.

İLETİŞİM/ADRES

+90 (262) 303 10 43

+90 (262) 303 10 43

kouhalk@gmail.com, halk@kocaeli.edu.tr

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi

Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi

41001, İzmit/KOCAELi