11-05-2022

Üniversitemizde Sanat Şenliği

Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından Sanat Şenliği düzenlendi.

Anıtpark Yerleşkesi’nde bugün (11.05.2022) düzenlenen ‘Sanat Şenliği’ne Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü de katılım gösterdi. Etkinlik stantlarını tek tek gezen ve bilgi alan Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü’ye Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Süreyya Temel, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Oya Şenyurt ile akademisyenler eşlik etti.

Stantta bulunan öğrenciler ile sohbet eden ve etkinliklere katılan Rektörümüz öğrencilerin duyduğu heyecan ve aktivasyondan çok mutlu olduğunu ifade etti. Tüm gün süren şenlikte; Müzik Performansları, Tiyatro Performansları, Grafiti Workshop Etkinliği, İnteraktif Heykel Performansları, İnteraktif Resim Performansları, Seramik Torna Çekim Etkinliği, Baskı Resim Etkinliği, Ebru Sanatı Etkinliği, Kâğıt Yapım Etkinliği (Kâğıt Teknesi Seka Müze Müdürlüğü), Fotoğraf Sergisi ve GSF Hatıra Fotoğrafı Çekim Etkinliği yapıldı.