Haberler

Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

10-05-2022

14. Geleneksel Bahar Konseri

Kocaeli Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Türk Müziği Topluluğu tarafından bu yıl 14’üncüsü düzenlenen Geleneksel Bahar Konseri, bugün (10.05.2022) Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.

 

Konsere; Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Elşen Veli, akademisyenler ve çok sayıda öğrenci katıldı. Prof. Dr. Fazıl Özen'in şefliğindeki konserde, Nihavend ile Kürdilihicazkar makamlarında birbirinden değerli 14 eser seslendirildi. Bir ihtimal daha var, Sevdim seni ey işvebaz, Ellerim böyle boş mu kalacaktı, Seni ben ellerin olsun diye mi sevdim, Ey mutribi zevk aşina, Seninle ey güli ahsen gibi Türk Sanat Müziği eserlerin seslendirildiği konser, büyük beğeni topladı.

 

Konser sonrası, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Elşen Veli tarafından Şef Prof. Dr. Fazıl Özen’e çiçek takdim edildi. Pandemi sonrası böyle konserleri çok özlediklerini söyleyen Dekan Prof. Dr. Elşen Veli, Şef Prof. Dr. Fazıl Özen ve Fen Edebiyat Fakültesi Türk Müziği Topluluğu üyelerine böylesine güzel bir konseri icra ettikleri için teşekkür etti.

İLETİŞİM/ADRES

+90 (262) 303 10 43

+90 (262) 303 10 43

kouhalk@gmail.com, halk@kocaeli.edu.tr

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi

Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi

41001, İzmit/KOCAELi