04-03-2022

Öğrencilerimizin Kitap Kampanyasına Rektörümüzden Destek

Kocaeli Üniversitesi Türkçe Öğretmenliği Kulübü (Türkçede İZ) tarafından düzenlenen kitap toplama kampanyasına, Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü de kitap bağışlayarak destek verdi.

‘Tozlu Raflardan Genç Zihinlere’ sloganıyla kitap toplama kampanyası düzenleyen Kocaeli Üniversitesi Türkçe Öğretmenliği Kulübü (Türkçede İZ), bugüne kadar 1000’in üzerinde kitap topladı. Üniversitemiz öğrencilerinden büyük ilgi gören kampanyaya Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü de 20’in üzerinde kitap bağışlayarak destek oldu. Öğrencilerin düzenlediği kampanyadan büyük mutluluk duyduğunu belirten Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü, gençlerin sosyal sorumluluk projeleri üretmelerinin önemine vurgu yaptı. Kocaeli Üniversitesi Eğitim Fakültesi güvenlik biriminde 20 Mart’a kadar toplanacak kitaplarla birlikte tüm kitaplar, Adana Aladağ Akören Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencilerine gönderilecek.