04-03-2022

Uluslararası ”Doktora Danışmanlık Eğitimi Çalıştayı” düzenlendi

Kocaeli Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü’nün organizatörlüğünde Uluslararası ”Orpheus Biyotıp ve Sağlık Bilimlerinde Doktora Eğitiminde Danışmanlık Çalıştayı” 28 Şubat 2022 tarihinde çevirim içi olarak gerçekleştirildi.

Üç ana modülden oluşan çalıştay programında Prof. Dr. Michael Mulvany (Aarhus Universitesi, Danimarka) Dr. Janet Carton (University College Dublin, Irlanda), Prof. Dr. Gül Güner Akdoğan (İzmir Ekonomi Üniversitesi), ve Prof. Dr. Sema Aşkın Keçeli (Kocaeli Üniversitesi, SBE Müdürü) tarafından eğitimler verildi.

Çalıştayda ayrıca üç farklı tartışma odasında toplam 58 katılımcının grup çalıştırmaları yapmasına imkan tanındı. Modüllerin sonunda tüm katılımcılara açık olarak gerçekleştirilen genel tartışma kısmının ardından çalıştay verimli bir şekilde başarıyla tamamlandı.