31-03-2022

KOÜ'de Futbol ve Toplum Semineri düzenlendi

Kocaeli Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi tarafından “Futbol ve Toplum” semineri düzenlendi.

Kocaeli Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrencilerinden Mert Zengizor, Baran Soylu ve Davut Seyidoğulları’nın organize ettiği ve Moderatörlüğünü Öğr.Gör.Zeki Kutlu’nun yaptığı Gazeteci, Yazar, Yorumcu ve Akademisyen Erdal Hoş’un ise konuşmacı olarak yer aldığı “Futbol ve Toplum” semineri Spor Bilimleri Fakültesi konferans salonunda gerçekleştirildi.

Seminerde Erdal Hoş, futbol üzerine çekilmiş belgesel gösteriminin üzerine Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri ile deneyimlerini paylaştı. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği seminerde soruları da yanıtlayan Hoş, futbolun spordan farklılaştığını ve kendine yeni bir güç alanı oluşturduğunu anlattı. Moderatör Öğr. Gör. Zeki Kutlu, Erdal Hoş’a teşekkür ederek günün anısına KOÜ Store'dan hediye takdim etti.