29-03-2022

TÜBİTAK projesi kapsamında üniversitemizde uluslararası çalıştay düzenlenecek

Kocaeli Üniversitesi İzmit MYO Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Funda Dökmen, TÜBİTAK tarafından yürütülen proje kapsamında eğitim programı ve proje çalışmalarına katıldı. Eğitim kapsamında alınan kararla, 2023 yılında üniversitemiz ev sahipliğinde uluslararası çalıştay düzenlenecek.

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB)'nca yürütülen "2221 Konuk/ Akademik İzinli (Sabbatical) Bilim İnsanı Destekleme Programı" kapsamında CIHEAM-Mediterranean Agronomic Institute of Bari/İtalya'dan konuk bilim insanı “Dr. Andi Mehmeti”, Prof. Dr. Yeşim AHİ Başkanlığında Ankara Üniversitesine davet edildi.

Program kapsamında; 16-17 Mart 2022 tarihleri arasında Ankara Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi'nde 2 gün süreli, “Su Yönetiminde Yaşam Döngüsü Analizi (LCA)/Life Cycle Analysis (LCA) Training Program on Water Management” konulu bir eğitim programı ve proje çalışmaları gerçekleştirildi.

Düzenlenen eğitim programına Kocaeli Üniversitesi İzmit MYO Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Funda Dökmen davetli olarak katıldı. Eğitimde alınan kararla bir sonraki programımın 2023 yılında “Uluslararası Çalıştay”  şeklinde düzenlenerek Kocaeli Üniversitesi ev sahipliğinde yapılması yönünde karara bağlandı.