29-03-2022

Hereke Asım Kocabıyık MYO’dan sıfır atık teknik gezisi

Kocaeli Üniversitesi Hereke Asım Kocabıyık Meslek Yüksekokulu Çevre Temizlik Hizmetleri Bölümü öğrencileri 23.03.2022 tarihinde Bölüm Başkanı Doç. Dr. Arzu Morkoyunlu Yüce başkanlığında teknik gezi amaçlı Körfez Belediyesi’ni ziyaret ettiler.

Körfez Belediyesi sıfır atık yönetimi uygulamalarına ilişkin Körfez Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Çırpan, Temizlik İşleri Müdürü Ali Osman Yıldırım ve Çevre Teknikeri Ufuk Salih Kaya tarafından uygulamalar hakkında bilgiler verilen öğrencilere, atık getirme merkezinde depolama alanları da yerinde gösterildi.

Hereke Asım Kocabıyık Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mücahit Opan, okulumuzda yürütülmekte olan kalite sürecinde, bu tür etkinliklerin Yerel Yönetimler ve Üniversite işbirliği konusunda katkı sunması açısından oldukça önemli olduğunu ifade etti.