Haberler

Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

25-03-2022

KOÜ’de Astrofotoğraf Sergisi

Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Haluk Arda Oskay tarafından, astrofotoğraf sergisi düzenledi.

 

İletişim Fakültesi Fuaye Alanı’nda 23 Mart’ta düzenlenen “212” başlıklı sergi, gök cisimlerinin şehrin kırsal bölgelerinde çeşitli metotlar kullanılarak görüntülenmesi ile elde edilen fotoğraflardan oluştu.

 

Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Atölyesi (HİT Atölye) tarafından organize edilen sergiye, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nigar Pösteki, akademisyenler ve öğrenciler ilgi gösterdi. Sergide yer alan fotoğraflardan etkilenen Dekan Prof. Dr. Nigar Pösteki, “Dünyamızı sahte ışıklarla donattık bu yüzden doğadaki güzellikleri çıplak gözle göremiyoruz.” diyerek ilgi çeken sergi için Doç. Dr. Haluk Arda Oskay’a teşekkür etti. Serginin isminin 21 Aralık ekinoksundan esinlenilerek ‘212’ olarak belirlendiğini ifade eden ve sergideki fotoğraflar ile ilgili bilgiler veren Doç. Dr. Haluk Arda Oskay, sergide Kapadokya, Niğde gibi birçok ilden gökyüzü fotoğrafları olduğunu belirtti.

İLETİŞİM/ADRES

+90 (262) 303 10 43

+90 (262) 303 10 43

kouhalk@gmail.com, halk@kocaeli.edu.tr

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi

Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi

41001, İzmit/KOCAELi