Haberler

Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

03-03-2022

KOÜ’lü öğrenciler sevdikleri ünlülerle buluştu

Kocaeli Üniversitesi öğrencileri “Kampüste Bi’ Mola” etkinliğiyle sevdikleri ünlülerle buluştu.

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Gençlik Hizmetleri Şube Müdürlüğü bünyesinde bulunan Akademi Üniversite birimi tarafından düzenlenen “Kampüste Bi’ Mola” etkinliği gerçekleşti.

 

Kocaeli Üniversitesi Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak ile Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Şemsettin Yıldırım da katılım gösterdiği etkinlikte, Doğu Demirkol ve Oğuzhan Koç hayranlarıyla buluştu.

 

İki gün süren etkinliğin ilk günü, ünlü komedyen ve oyuncu Doğu Demirkol'un yeni hikâyelerini eklediği stand-up gösterisiyle başladı. Üniversitelilerin, 2021-2022  Eğitim-Öğretim Yılı Bahar yarıyılı dönemine moralle girmeleri için düzenlenen “Kampüste Bi’ Mola” adlı etkinlik programında sahne alan sevilen stand-upçı Doğu Demirkol, esprileriyle üniversite öğrencilerine keyifli bir akşam yaşattı.

 

Etkinliğin ikinci gününde sahne alan ünlü sanatçı Oğuzhan Koç söylediği şarkılarla hayranlarına unutulmayacak bir akşam yaşattı. Yaklaşık iki saat sahneden kalan Oğuzhan Koç, zaman zaman dinleyiciler ile düet yaptı. Sanatçı, güzel ve renkli görüntülere sahne olan konser sonunda uzun süre alkışlandı.

İLETİŞİM/ADRES

+90 (262) 303 10 43

+90 (262) 303 10 43

kouhalk@gmail.com, halk@kocaeli.edu.tr

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi

Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi

41001, İzmit/KOCAELi