Haberler

Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

22-03-2022

Mühendislik Fakültesi Akademik Kurulu

Kocaeli Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Akademik Kurulu bugün (22.03.2022) Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü'nün katılımıyla gerçekleştirildi.

 

Mühendislik Fakültesi öğretim üye ve elemanlarının yoğun ilgi gösterdiği Akademik Kurul toplantısında ilk olarak Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlhan Tekin Öztürk, Mühendislik Fakültesi ve bölümleriyle ilgili genel bilgiler verdi. Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Oğuzhan İlgen ise Mühendislik Fakültesi 2021 yılı akademik yılı faaliyetlerini, TÜBİTAK projelerini, akademik performans puanlarını ve başarı sıralamalarını aktardı.

 

Mühendislik Fakültesi akademisyenlerinden gelen talep ve soruların da değerlendirildiği Fakülte Kurulu’nda konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Hülagü, pandemi süreci de ele alındığında bütün zorluklara rağmen gösterilen başarılı çalışmalardan ötürü öğretim üye ve elemanlarını tebrik etti. Mühendislik Fakültesi’nin üniversitemizin itici güçlerinden birisi olduğuna vurgu yapan Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü, “Öğretici vasıfların yanı sıra, araştırma-geliştirme ve projelendirme süreçlerinde de aktif rol alan öğretim üyelerimizin her biri üniversitemizin gelişimine önemli katkıda bulunuyorlar, bu projelerin artarak devam etmesi en önemli temennimdir.” dedi.

 

Kocaeli Üniversitesi’ni araştırma üniversiteleri arasında görmek adına çalışmaların hızla ve güçlü bir şekilde devam ettiğini aktaran Rektörümüz Prof. Dr. Hülagü, bugüne kadar sunulan katkılar için teşekkür ederken, bundan sonra da bu katkının artarak devam etmesi ümidinde bulundu. Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü’nün konuşmalarının ardından ise öğretim üyelerinden gelen soru ve öneriler ele alındı.

İLETİŞİM/ADRES

+90 (262) 303 10 43

+90 (262) 303 10 43

kouhalk@gmail.com, halk@kocaeli.edu.tr

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi

Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi

41001, İzmit/KOCAELi