Haberler

Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

21-03-2022

Üniversitemiz, Gelecekle buluştu

Üniversitemiz, Kocaeli ve İstanbul’da yüz yüze, çevrim içi olarak ise ülkemizin dört bir tarafında üniversite adayları ile bir araya geldi.

 

Üniversitemiz Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı ve akademik kadromuzla birlikte düzenlenen üniversite tanıtım fuarlarına katılım sağlıyor. Kocaeli’de ve İstanbul’da yüz yüze düzenlenen tanıtım fuarlarına katılan üniversitemiz ayrıca çevrim içi olarak düzenlenen tanıtım günlerinde de yer alarak ülkemizin dört bir tarafında üniversitemizi tanımak isteyen öğrencilere ulaşıyor.

 

Kocaeli Üniversitesi ailesine katılmak isteyenlerle buluştuğumuz tanıtım fuarlarında; üniversitemizin olanakları, fiziki koşulları, sosyal-kültürel faaliyetleri ve Türkiye’nin en çok tercih edilen üniversiteler arasında olmasının sebepleri sıralanırken, Kocaeli Üniversiteli olmanın da farkı anlatılıyor. Yüz yüze gerçekleştirilen tanıtım fuarlarında üniversitemizin stantları yoğun ilgi görürken, çevrim içi yapılan tanıtım günlerinde ise aday öğrencilerden çok sayıda soru yanıtlanıyor.

 

Önümüzdeki günlerde sayısı artarak devam edecek olan üniversite tanıtım günleri kapsamında üniversitemizde; 09-13 Mayıs 2022 tarihleri arasında 11. ve 12. sınıflara yönelik Aday Öğrenci Çevrim içi Tanıtım Günleri düzenlenecek.

İLETİŞİM/ADRES

+90 (262) 303 10 43

+90 (262) 303 10 43

kouhalk@gmail.com, halk@kocaeli.edu.tr

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi

Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi

41001, İzmit/KOCAELi