Haberler

Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

21-03-2022

Kocaeli Üniversitesi Hereke Ömer İsmet Uzunyol MYO’da kariyer seminerleri düzenlendi

Kocaeli Üniversitesi Hereke Ömer İsmet Uzunyol Meslek Yüksekokulu’nda, öğrencilerin kariyerlerine yönelik seminerler gerçekleştirildi. Seminerlerin ilkinde, Magna Otomotiv yetkilileri istihdam fırsatları hakkında bilgilendirme de bulunurken, KOU KAGEM Müdürü Doç. Dr. Bilsen BİLGİLİ ise kariyer planlaması konusunda öğrencilere bilgiler verdi.

 

Magna Otomotiv’den İstihdam Fıtsatları

Hereke Ömer İsmet Uzunyol MYO Lojistik programında öğrenim gören ve mezun öğrencilerin, istihdam edilebilmeleri amacıyla Kocaeli’ de faaliyet gösteren Magna Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş. temsilcileriyle Üniversite - Özel Sektör İşbirliği bilgilendirme semineri 16 Mart’ta yapıldı.  Toplantıda İnsan Kaynakları Müdürü Necmettin Yıldırım, Operasyon Müdürü Gökhan Haliloğlu ve Lojistik Müdürü Murat Hisarvant lojistik alanındaki yeniliklerden ve kariyer planlaması konularında öğrencilerimize seminer verdiler. İlgili seminerde iş başında yetişme eğitimleri ile okul sonrası iş imkânları gibi konular ele alınmıştır. Toplantı sonrasında Okul Müdürümüz Prof. Dr. Elif Öğüt, Bölüm Başkan Yardımcımız Dr. Öğr. Gör. Çağlar Pehlivan ve Lojistik Programı Sorumlumuz Doç. Dr. Rıdvan Karacan tarafından sektör temsilcilerine teşekkür belgeleri takdim edildi.

 

Öğrencilere Kariyer Planlama semineri

KOU KAGEM Müdürü Doç. Dr. Bilsen BİLGİLİ tarafından Hereke Ömer İsmet Uzunyol MYO da Kariyer Planlama konusunda öğrencilerimize ve öğretim elemanlarımıza 17.03.2022 tarihinde bir bilgilendirme semineri verilmiştir.  Endüstri 4.0 kapsamında Mesleki yetkinlikteki yenilikler, ülkemizde ve dünyada kariyer kavramının gelişimi ile ilgili bilgiler aktarılmıştır. Okul Müdürümüz Prof. Dr. Elif ÖĞÜT tarafından kendisine teşekkür belgesi taktim edilmiştir.

İLETİŞİM/ADRES

+90 (262) 303 10 43

+90 (262) 303 10 43

kouhalk@gmail.com, halk@kocaeli.edu.tr

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi

Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi

41001, İzmit/KOCAELi