18-03-2022

Otomotiv ve Havacılık kulüpleri, Rektörümüzü ziyaret etti

Kocaeli Üniversitesi Otomotiv Mühendisliği Kulübü ile Havacılık Kulübü öğrencileri, Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü'yü ziyaret etti.

Kulüp faaliyetleri, yapılan çalışmalar ve projeler ile ilgili, Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü'ye, Otomotiv Mühendisliği Kulüp Başkanı Azra Nur Kuran ile Havacılık Kulübü Başkanı Rojbin Akyol bilgilendirmede bulundu.

Ziyarette ayrıca, Otomotiv Mühendisliği Kulübü'nden Yunus Emre Atmaca, Kaan Berk Arslan ve Görkem Yurtkuran, Havacılık Kulübü’nden ise Meryem Özkaya, Yusuf Ekenel ve Merve Ayhan hazır bulundu. Öğrencilerin taleplerini dinleyen Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü, kulüp faaliyetlerine aktif olarak katılmalarının öğrencilere önemli kazanımlar ve tecrübeler sunacağını belirtti. Üniversite yönetimi olarak her zaman öğrencilerin yanında ve destek vermeye hazır olduklarını ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü, öğrencilere başarılarının devamını diledi.