18-03-2022

Kartepe Belediye Başkanı, Turizm Fakültesi öğrencileriyle bir araya geldi

Kocaeli Üniversitesi Turizm Fakültesi tarafından 17 Mart’ta “Kartepe Belediye Başkanı Turizm Fakültesi Öğrencileriyle Buluşuyor” adlı etkinlik düzenlendi. Etkinliğe Kartepe Belediye Başkanı Av. M. Mustafa Kocaman eşliğinde kurum müdürleri Nurhayat Bozdemir, Dilek Ertuğ ve Hacı Ağdaş katılım gösterdi.

Etkinliğe geçilmeden önce, Gastronomi ve Mutfak Sanatları öğretim üyeleri ve öğrencileri tarafından hazırlanan kahvaltı sunuldu. Kahvaltı sırasında kurumlar arası olası iş birlikleri üzerine değerlendirmelerde bulunuldu. Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Emrah Özkul’un açılış konuşması ile başlayan etkinlikte ise Kartepe Belediye Başkanı Av. M. Mustafa Kocaman, Fakülte öğrencilerinin sorularına içtenlikle yanıt verirken, onlara çeşitli tavsiyelerde de bulundu.

Etkinlik sonunda, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Emrah Özkul, Kartepe Belediye Başkanı Av. M. Mustafa Kocaman’a teşekkür plaketi takdim ederken belediye tarafından hazırlanan hediyeler de öğrencilere sunuldu.