Haberler

Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

17-03-2022

Öğretmen Okullarının Kuruluşunun 174. Yıldönümü Eğitim Fakültesinde kutlandı

Öğretmen Okullarının Kuruluşunun 174. Yıldönümü etkinliği kapsamında 16 Mart’ta Eğitim Fakültesi Prof. Dr. Servettin Bilir Konferans salonunda "Öğretmen Olmak" konulu panel gerçekleştirildi.

 

Gerçekleştirilen Panele Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Elif Çelebi Öncü, Emekli Öğretmen Gülümser Ayhan, Emekli Öğretmen Muharrem Açıl, Emekli Öğretmen Celal Haznedaroğlu, Emekli Öğretmen Seyfettin Tekçe, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan etkinlikte, açılış konuşmasını Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Elif Çelebi Öncü yaptı. Daha sonra moderatörlüğünü Öğr. Gör. Dr. Gürkan Yavaş'ın yaptığı panel etkinliğine geçildi. Panel etkinliğinde, Emekli Öğretmen Gülümser Ayhan “Eğitimsiz Kalmayın Öğretmenlerinizi Unutmayın” konulu, Emekli Öğretmen Muharrem Açıl “Köy Enstitüleri” konulu, Emekli Öğretmen Celal Haznedaroğlu “Çocuğun İç Dünyası” konulu ve Emekli Öğretmen Seyfettin Tekçe de “Öğretmen ve Halk” konulu söyleşi gerçekleştirdiler.

 

Duygu dolu anların yaşandığı etkinlikte öğretmen olmanın önemi vurgulandı. Emekli Öğretmen Gülümser Ayhan söyleşi aralında söylediği şarkılarla etkinliğe renk kattı. Panelin sonunda Emekli Öğretmen Seyfettin Tekçe, öğrencileri temsilen Fen Bilgisi Öğretmenliği öğrencisi Sena Arabacıya kitap hediye etti.

 

Soru-cevap kısmı ile devam eden etkinlik, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Elif Çelebi Öncü tarafından katılımcılara teşekkür belgelerinin verilmesi ve hatıra fotoğraflarının çekilmesi ile sona erdi.

İLETİŞİM/ADRES

+90 (262) 303 10 43

+90 (262) 303 10 43

kouhalk@gmail.com, halk@kocaeli.edu.tr

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi

Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi

41001, İzmit/KOCAELi