Haberler

Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

17-03-2022

KOÜ Türk Halk Müziği, Bursa’da büyük beğeni topladı

Kocaeli Üniversitesi Türk Halk Müziği Korosu, 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Deniz Zaferleri etkinlikleri kapsamında, Bursa Teknik Üniversitesi’nde unutulmaz bir konsere imza attılar.

 

Kocaeli Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren ve Şef İsmet Ünsal yönetimindeki Türk Halk Müziği Korosu, sadece üniversitemizde değil, hem kentimizin hem de yurdumuzun birçok bölgesinde konserler vermeye devam ediyor. Akademi ve idari personel ile öğrencilerden oluşan Kocaeli Üniversitesi Türk Halk Müziği Topluluğu, bu yılki ilk konserini, 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Deniz Zaferleri anısına Bursa Teknik Üniversitesi’nde gerçekleştirdi.

 

Konseri, Bursa Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Karadeniz, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Beyhab Bayhan, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Mehmet Erman, Genel Sekreter Yardımcısı Kenan Menteşe, daire başkanları, şube müdürleri Sivil toplum kurum ve kuruluşları, akademisyen, idari personel ve öğrenciler izledi. Birbirinden değerli türkülerin seslendirildiği konser büyük beğeni topladı. Şef İsmet Ünsal’a plaket sunulan konserde, koroda bulunanlara da ayrı ayrı teşekkür edildi.

İLETİŞİM/ADRES

+90 (262) 303 10 43

+90 (262) 303 10 43

kouhalk@gmail.com, halk@kocaeli.edu.tr

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi

Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi

41001, İzmit/KOCAELi