Haberler

Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

17-03-2022

İZMİT MYO’da Kariyer Konferansı

Üniversitemiz İzmit Meslek Yüksekokulu Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümü “Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Programı” 1. ve 2. Sınıf öğrencilerine (09/Mart/2022), Kariyer Planlama Dersi ile Bölüm Eğitim-Öğretim Faaliyetleri kapsamında Anıl Damargüç ve Elmas Özcan tarafından “Tıbbi Aromatik Bitki Yetiştiriciliğinde Devlet Destekleri ve Teşvikler” konulu bir konferans verildi.

 

Kocaeli Üniversitesi Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümü Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Programı 2019 yılı mezunu olan Anıl Damargüç ve Elmas Özcan  “Tıbbi Aromatik Bitki Yetiştiricisi ve Sekonder Ürün İhracatçısı” olarak kendi kurmuş oldukları işlerinde başarı öykülerini öğrencilerimizle paylaştı.

 

Söz konusu konferansa katılan öğrencilerimiz mezuniyet sonrası mesleklerinde neler yapabilecekleri ve de kendi işlerini kurma konusunda mesleki deneyimleri öğrenerek bilgi sahibi olma fırsatını buldular. Konferans; Bölüm Başkanı Doç. Dr. Funda Dökmen, Bölüm Başkan Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Bahar Aydın Can, Bölüm öğretim elemanları Öğr. Gör. Dr. Onur Can ve Öğr. Gör. Serenad Otar ve tüm bölüm öğrencileri tarafından ilgiyle izlendi.

İLETİŞİM/ADRES

+90 (262) 303 10 43

+90 (262) 303 10 43

kouhalk@gmail.com, halk@kocaeli.edu.tr

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi

Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi

41001, İzmit/KOCAELi