Haberler

Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

10-03-2022

İzmit MYO Teknik Gezi düzenledi

Üniversitemiz İzmit Meslek Yüksekokulu Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümü “Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Programı” 1. ve 2. Sınıf öğrencileri (04/Mart/2022), Kariyer Planlama Dersi ile Bölüm Uygulamalı Dersleri kapsamında Yalova’da yer alan “Tarım Bakanlığı Yalova Atatürk Bahçe Kültürleri Araştırma Merkezi”nde Geofit Bitkileri Koleksiyon Bahçesi ve Tıbbi ve Aromatik Bitkileri yerinde inceleyerek üretimleri hakkında bilgiler aldılar.

 

Ayrıca öğrencilerimiz yine Yalova’da bulunan “Hersek Lagünü Doğa Eğitim Merkezi ve Tıbbi Aromatik Bitkiler Bahçesi”nde Tıbbi ve Aromatik Bitkileri üretim yerinde incelediler. Aynı gün TAGEM Genel Müdür Yardımcısı Dr. Yılmaz Boz tarafından verilen “Sağlık İçin Üzümsü Meyve” konulu konferansa katılarak mesleki bilgi ve becerilerini arttırma olanağı elde ettiler.

 

Teknik geziye bölüm öğrencileri ile birlikte Bölüm Başkanı Doç. Dr. Funda Dökmen, Bölüm Başkan Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Bahar Aydın Can, Bölüm öğretim elemanları Öğr. Gör. Dr. Onur Can, Öğr. Gör. Ayşegül Hacıalioğlu ve Öğr. Gör. Serenad Otar katılmışlardır. Gezinin gerçekleşmesinde ulaşım desteği sağlayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkürlerimizi iletiriz.

İLETİŞİM/ADRES

+90 (262) 303 10 43

+90 (262) 303 10 43

kouhalk@gmail.com, halk@kocaeli.edu.tr

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi

Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi

41001, İzmit/KOCAELi