Haberler

Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

09-03-2022

KOÜ Turizm Fakültesi, ilham veren kadınları ağırladı

Kocaeli Üniversitesi Turizm Fakültesi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında “İş Hayatında İlham Veren Kadınlar” başlıklı etkinlik düzenlendi.

 

Turizm Fakültesi konferans salonunda gerçekleştirilen etkinliğe; Kocaeli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nilgün Fığlalı, Ümmühan Hülagü, Betül Hülagü, Turizm Fakültesi Prof. Dr. Emrah Özkul, akademisyenler ve öğrenciler katılım gösterdi. Kocaeli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nilgün Fığlalı ve Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Emrah Özkul’un açılış konuşması yaptıkları etkinlikte, Arş. Gör. Sarp Kumlu müzik dinletisi sundu.

 

Etkinlik kapsamında düzenlenen ve moderatörlüğünü Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Dilek Dülger Altıner’ın yaptığı panele ise konuşmacı olarak, Carbon Kitchen & Lounge işletme sahibi Ayşegül Özdemir, Sommario Coffee Company Genel Müdürü Duygu Kalyoncu Tosun ve DoubleTree by Hilton Kocaeli İnsan Kaynakları Uzmanı Aslıhan Tetik katıldı. Panelde, çalışma hayatında edindikleri deneyimleri öğrencilerle paylaşan panelistler, sektörün öğrencilerden beklentilerini aktararak çeşitli tavsiyelerde bulundular. Sektörde karşılaşılabilen sorunlar üzerine değerlendirmelerin de yapılan panelde, öğrencilerden gelen sorular da yanıtladı.

 

Panel sonunda, panelistlere, protokol konuklarına ve etkinlik sponsoru Food & Food Gıda Ürünleri işletmesine plaket ve çiçek takdim edildi. Panelin ardından ise fuaye alanında Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Doç. Dr. Selda Uca ve bölüm öğretim elemanları; Dr. Öğr. Üyesi Nihan Akdemir ve Öğr. Gör. Alican Akçiçek eşliğinde öğrencilerin hazırladığı ikramlar sunuldu.

İLETİŞİM/ADRES

+90 (262) 303 10 43

+90 (262) 303 10 43

kouhalk@gmail.com, halk@kocaeli.edu.tr

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi

Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi

41001, İzmit/KOCAELi