Haberler

Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

02-03-2022

KOÜ Vakfı Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

Kocaeli Üniversitesi Vakfı'nın Olağan Genel Kurul Toplantısı, Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü'nün başkanlığında Anıtpark Yerleşkesi konferans salonunda gerçekleştirildi.

 

Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ercüment Çiftçi, Prof. Dr. Nilgün Fığlalı, Prof. Dr. Ahmet Küçük, Vefa İbrahim Aracı, Bahattin Ertuğ, Vali Yardımcısı Ekrem Çalık, KOÜ Genel Sekreteri Doç. Dr. Mustafa Eren, dekanlar, müdürler, akademisyenler ve iş adamlarının katılım gösterdiği Kurul Toplantısı, Divan Kurulu'nun seçimi ile başladı. Divan Kurulu; Başkan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Küçük ile Üyeler Prof. Dr. Elşen Veli ve Dr. Öğr. Üyesi Erdener Balıkçı’dan oluştu. Kocaeli Üniversitesi Vakfı'nın 2019-2020-2021 Yılı Faaliyet Raporu'nu Vakfın Mali Müşaviri İbrahim Tosuner okudu. Denetim Kurulu Raporu'nu ise Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nilgün Fığlalı aktardı.

 

Faaliyet ve Denetim Kurulu raporları üzerinde görüş açılması ibrası, bilançonun okunması ve onaylanması, yeni dönem bütçesinin müzakeresi ve karara bağlanması ile dilek ve temennilerin ardından Genel Kurulu'nun kapanış konuşmasını Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü yaptı. Vakıf bağışının gönül işi olduğunu vurgulayan Rektörümüz Prof. Dr. Hülagü, bağışların ilerleyen günlerde artarak devam edeceğine inandığını belirtti. KOÜ Vakfı olarak kalıcı gelir sağlayacak bir yapıya kavuşmayı temenni ettiklerini ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Hülagü, vakfa bağışta bulunan finansörlere teşekkür etti.

İLETİŞİM/ADRES

+90 (262) 303 10 43

+90 (262) 303 10 43

kouhalk@gmail.com, halk@kocaeli.edu.tr

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi

Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi

41001, İzmit/KOCAELi