Haberler

Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

08-11-2022

KOÜ İzmit MYO, Tarım Çalıştayı’na katıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ev sahipliği’nde ülke tarımının daha iyi noktaya getirilmesi amacıyla “30 Büyükşehir, tarım için birlikte” sloganı ile düzenlenen “2. Yerel Yönetimler ve Tarım Çalıştayı”  Üniversitemiz İzmit Meslek Yüksekokulu katılım gösterdi.

 

30 Büyükşehir Belediyesi’nin katılımıyla 2-4 Kasım 2022 tarihlerinde yapılan Çalıştay’da “Tarımda Örgütlenme ve İstihdam, Bitkisel Üretim, Tarımda Dijitalleşme ve Sürdürülebilirlik, Tarımsal Sulama ve Otomasyon ile Hayvancılık konularında üreticilerin sorunları ele alındı

 

Üreticilerin ve tarım sektöründen ilgili firmaların katıldığı toplantıya Üniversitemiz İzmit Meslek Yüksekokulu Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümü “Tıbbi be Aromatik Bitkiler Programı”  Bölüm Başkanı Doç. Dr. Funda Dökmen, Bölüm Başkan Yardımcıları Öğr. Gör. Dr. Bahar Aydın Can ve Öğr. Gör. Dr. Mine Nazan Kerimak Öner, Bölüm öğretim elemanları Doç. Dr. Halil Samet, Öğr. Gör. Dr. Onur Can, Öğr. Gör. Hilal Yılmaz, Öğr. Gör. Ayşegül Hacıalioğlu  ve Öğr.Gör. Serenad Otar katılarak destek verdiler.

İLETİŞİM/ADRES

+90 (262) 303 10 43

+90 (262) 303 10 43

kouhalk@gmail.com, halk@kocaeli.edu.tr

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi

Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi

41001, İzmit/KOCAELi