04-11-2022

KOÜ KAGEM ile Aras Kargo arasında iş birliği çalışmalarına başlandı

Kocaeli Üniversitesi Kariyer, Geliştirme ve Uygulama Merkezi (KOUKAGEM), Kocaeli Üniversitesi öğrencilerinin ve mezunlarının kariyer gelişimlerine katkı sunmak, istihdam sağlamalarında ve staj imkânı konusunda olanak sağlamak için iş birliği çalışmalarına devam ediyor.

Kocaeli Üniversitesi Kariyer, Geliştirme ve Uygulama Merkezi Müdürü Doç. Dr. Bilsen Bilgili, yürüttükleri bu iş birliği çalışmaları kapsamında Aras Kargo Batı Karadeniz Bölge Müdürlüğü’nden İnsan kaynakları Müdür Yardımcısı Senem Sirman ve Operasyon Yöneticisi Burhanettin Elyıldırım’ı ağırladı.

Gerçekleştirilen ziyarette, endüstrinin nitelikli insan kaynağı ihtiyacına katkıda bulunmak amacıyla, üniversitemiz öğrenci ve mezunları başta olmak üzere tüm iç paydaşların kariyer planlamaları ve kariyer yolunda gelişimlerine destek olma konusunda yapılacak işbirliği masaya yatırıldı.