Haberler

Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

03-11-2022

Cumhuriyet Başsavcısı, Hukuk Fakültesi öğrencileriyle buluştu

Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Ferhat Kapıcı, Kocaeli Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni ziyaret ederek, öğrencilerle buluştu.

 

İlk olarak Kocaeli Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ne gelen Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Ferhat Kapıcı ilk olarak Dekan Prof. Dr. Bayram Keskin’i makamında ziyaret etti. Hukuk Fakültesi’nin faaliyetleri ve planlamaları ile ilgili olarak Dekan Prof. Dr. Bayram Keskin’den bilgi alan ve Hukuk Fakültesi’ni gezen Cumhuriyet Başsavcısı Ferhat Kapıcı akademik ve idari personelde de görüşmelerde bulundu.

 

Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bayram Keskin’in açılış konuşmasını gerçekleştirdiği toplantıda ise Cumhuriyet Başsavcısı Ferhat Kapıcı Hukuk Fakültesi amfilerinde ve toplantı salonlarında öğrenciler ile buluştu. Toplantıda öğrencilere kariyerlerine yönelik tavsiyelerde bulunan Cumhuriyet Başsavcısı Ferhat Kapıcı, öğrencilerden gelen soruları da yanıtladı.

 

Toplantı sonunda Dekan Prof. Dr. Bayram Keskin, Cumhuriyet Başsavcısı Ferhat Kapıcı’ya nazik ziyaretleri nedeniyle teşekkürlerini sundu.

İLETİŞİM/ADRES

+90 (262) 303 10 43

+90 (262) 303 10 43

kouhalk@gmail.com, halk@kocaeli.edu.tr

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi

Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi

41001, İzmit/KOCAELi