03-11-2022

3F Belgesel Gösterimi ve Futbol Söyleşisi

Kocaeli Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’nde 3F Belgesel Gösterimi ve Futbol Söyleşisi düzenlendi.

Spor Bilimleri Fakültesi Seminer Salonunda gerçekleştirilen ve Yazar, Yönetmen, Yorumcu ve Akademisyen Erdal Hoş’un konuk olarak katıldığı söyleşiyi Beden Eğitimi ve Spor Bölümü öğrencileri Mehmet Ali Özdemir, Yunus Emre Aras, İzzet Akpınar, Ömer Faruk Zeybek ve Metin Kuzu tarafından organize edildi.

Açılış konuşmasını yapan Fakülte Dekanı Prof. Dr. Kürşad Sertbaş katılımından dolayı Hoş’a teşekkür etti ve bu tür etkinliklerin artarak devam edeceğini belirtti. Belgesel gösterimine ve futbol söyleşisine öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Etkinlik sonrası konuk Erdal Hoş’a Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Betül Bayazıt, Öğr. Gör. Murat Son ve Öğr. Gör. Hasan Çınar çeşitli hediyeler verdi. Etkinlik toplu hatıra fotoğrafı çekiminden sonra tamamlandı.