Haberler

Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

25-11-2022

Öğretmenler Günü çeşitli etkinliklerle kutlandı

Eğitim Fakültesi'nin düzenlemiş olduğu Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında ilk olarak 23 Kasım 2022 Çarşamba günü Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün işbirliğiyle hazırlanan "Öğretmen Deneyim Paylaşımları" toplantısı gerçekleştirildi.

 

Öğretmenler Zeliha Akan, Osman Çolakoğlu ve Sezer Ortadağ'ın deneyimlerini aktardığı programa Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Elif Çelebi Öncü, İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen, Şube Müdürü Melih Zencir, öğretmenler, Fakülte öğretim elemanları ile öğrenciler katıldılar.

 

24 Kasım 2022 Perşembe günü ise ilk olarak Eğitim Fakültesi'nin fuaye alanında öğrencilerin hazırladığı müzik dinletisi gerçekleştirildi, burada ayrıca öğretim elemanları ve öğrencilere Kocaeli Anneleri Derneği tarafından ikramda bulunuldu. Düzenlenen etkinliğe Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Küçük, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zafer Utkan, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Emrah Özkul,  Genel Sekreter Doç. Dr. Mustafa Eren, Personel Daire Başkanı Semra Ayçiçek, öğretim elemanları ve öğrenciler katılım gösterdi.

 

Mühendislik Fakültesi Prof. Dr. Savaş Ayberk Konferans Salonu'nda düzenlenen panele ise Eğitim Fakültesi'nin farklı bölümlerinden mezun olmuş ve şu anda Kocaeli'deki çeşitli okullarda öğretmenlik yapan öğretmenler katıldılar. Öğr. Gör. Dr. Gürkan Yavaş'ın moderatörlüğünde gerçekleştirilen panelde İngilizce Öğretmeni Burcu Katmer, Matematik Öğretmeni Esra Akarsu Yakar, Okul Öncesi Öğretmeni Muhammet Fatih Kanber, Sınıf Öğretmeni Ferdi Mikailoğlu, Türkçe Öğretmeni Esma Ersöz, Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmen Onur Can Kardaş ve Fen Bilgisi Öğretmeni Gülşah Atasoy, öğretmenlik mesleğine ilişkin düşünce, duygu ve deneyimlerini öğrencilerle paylaştılar, sorulara yanıt verdiler. Dekan Prof. Dr. Elif Çelebi Öncü'nün katılımcılara teşekkür belgelerini vermesinin ardından program fotoğraf çekimiyle sona erdi.

İLETİŞİM/ADRES

+90 (262) 303 10 43

+90 (262) 303 10 43

kouhalk@gmail.com, halk@kocaeli.edu.tr

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi

Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi

41001, İzmit/KOCAELi